... met aardige staf

Tijdens een HIT ben je op pad zonder de leiding van je eigen scoutinggroep.Toch ben je net als bij je eigen groep ook op HIT in goede handen. De staf draait zelf al jaren als leiding bij allerlei verschillende speltakken bij groepen verspreid over het land, HIT's en Wereld Jamborees.

Tenzij je vorige jaren al eens naar eerdere edities van De Express bent geweest (Ghana Express / HITternational, American Express, Sweden Express, Italie Express, Mexico Express) kennen wij jou nog niet en jij ons nog niet. Wij hebben er veel zin in om jou met pasen te leren kennen en jullie vooral met elkaar veel leuke dingen te laten doen. 

Samen maken we er een mooi, avontuurlijk maar ook ontspannen weekend van. We verwachten dat jij als je aankomt in Mook zin hebt om allerlei activiteiten uit te proberen en de rest van de groep te ontmoeten. Wij zorgen voor de leuke, originele dingen om te doen met tussendoor ook genoeg ruimte om samen te relaxen. Hoeveel ruimte? Daar kom je dus maar op één manier achter.